Nyegaardskvartalet på Storo

Boliger som er

bra for deg

Sjekk boligvelgerenRegistrer deg og bli kontaktet av megler

Kontakt megler for visning

Fremtidens krav

Veidekke Eiendom søker for første gang om BREEAM-sertifisering av boliger. BREEAM er både en metode og et verktøy for bærekraftige byggeløsninger fra idé til planlegging og helt frem til ferdigstilling.

Prosjektet

Nyegaardskvartalet ligger ypperlig til på Storo, med nærhet til byen og marka. Her er du omkranset av byen, dens yrende folkeliv og servicetilbud, men hjemme, inne i leiligheten eller på balkongen din, der er det enkelt å finne roen.

Sykkelparkering

Det blir tilsammen plass til flere enn 650 sykler, ca 80% av dem innendørs. Eget, bilfritt kjørefelt inn i garasjen sørger for trygg adkomst. Det blir god ladedekning for både el-sykler og el-biler.

Kvartalshagen

Mellom byggene ligger kvartalshagen, nydelig beplantet med gress, urter, busker og trær. Både her og på takhagene er beplantningen planlagt av landskapsarkitekt og biolog for å sikre økologisk mangfold.

Les mer om trinn 4!

Les om byggetrinn 4, og lær fordelene ved å bo nettopp her.

Bli bedre kjent med noen av de nye naboene!

Les om de nye naboene dine i dette intervjuet

Her blir det godt å bo.

Velkommen inn!

Kvartalet vil bestå av 250 lyse, lettstelte, funksjonelle og miljøvennlige leiligheter, med trygg adkomst fra kvartalshagen. Her er det også lagt opp til kafédrift og noe annen næringsvirksomhet på bakkeplan, disse med inngang fra gata.

Leilighetene er av vidt forskjellig størrelse og utforming. Her finner du alt fra små, men likevel romslige leiligheter i 1. etasje med hele 3,6 meter under taket – til de store, gjennomgående boligene lenger opp i etasjene.

Finn drømmeleiligheten

Gå til boligvelger

Kjøp drømmeleiligheten

Kontakt megler