Nyegaardskvartalet lanserer nytt byggetrinn

TRINN 4 - den roligste delen av Nyegaardskvartalet

Frontbyggene er kanskje de bygg som gir aller mest grønt-følelse i Nyegaardskvartalet. Soverommene vender inn mot den hyggelige kvartalshagen. Stuene ligger ut mot en grønn sone som ender i den lite trafikkerte Sandakerveien, så her kan du ha rolige, usjenerte stunder på terrassen.

Perfekt for store og små!

I denne delen av Nyegaardskvartalet finner du store leiligheter med plass til hele familien, og til alles saker og ting. Det er også de mest intime byggene i prosjektet, med færre etasjer og leiligheter og derfor færre folk i trappeoppgangen – litt lettere å bli kjent med naboene, hvis du ønsker det. På taket har byggene sine egne behagelige, sone-inndelte takterrasser.

Grønt landskap

Kvartalshagen

Mellom byggene ligger kvartalshagen, delt inn i soner, og nydelig beplantet med gress, urter, busker og trær. Både i hagerommet og på takhagene er beplantningen planlagt av landskapsarkitekt og biolog for å sikre økologisk mangfold. Hagen skjermer for innsyn, og som frodige hager flest, gir de rom for fuglekvitter og grønne dufter. Midt i det grønne landskapet er det anlagt stier frem til lekeplass og benker, så du kan sette deg ned i fred og ro under et av kirsebærtrærne og slå av en prat med naboen – eller en lekekamerat.